Impressum

Verantwoordelijkheid
Verantwoordelijk voor de inhoud van www.bordewin.nl is:
-- Mw. Jacqueline Bordewin
-- Adres: ...................................
-- Tel. vast: ..............................
-- Tel. mobiel: .........................
-- E-mail: info@bordewin.nl.
Graag verneemt Jacqueline uw eventuele opmerkingen en suggesties
om deze website verder te kunnen verbeteren.

Concept en realisatie

Deze website is een initiatief van en ontworpen door Jacqueline Bordewin uit Tiel. Deze website
is met Content Management Systeem software "WebtoDate 7.0" van Databecker gerealiseerd. Een en ander in combinatie met diverse maatwerk HTML-, PHP- en Java- scripts.
Contactgegevens Jacqueline Bordewin: zie boven.

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan geen garantie voor een 100% correctheid en 100% nauwkeurigheid van de gepresenteerde informatie worden geboden. Iedere aansprakelijkheid voor welke schade dan ook die door het gebruik van deze website mogelijkerwijze zou kunnen ontstaan, wordt op voorhand uitgesloten.

Verwijzingen en links
Ondanks zorgvuldige controle vooraf, wordt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links aanvaard. Voor de inhoud van op deze website aanwezige externe links zijn uitsluitend de beheerders van de betreffende links verantwoordelijk.

Copyright

Op de inhoud en vormgeving van de "Jacqueline Bordewin Coaching" website, is het auteursrecht van toepassing. Alle internet-pagina's van www.bordewin.nl zijn derhalve auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en distribueren van de (inhoud van een of meerdere van de) internet-pagina's van www.bordewin.nl mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van
Mw. Jacqueline Bordewin.